Termania – spletni slovarji

Termania
Najenostavnejši slovar
na planetu Zemlja, brezplačno!
Termania
Prevodov, razlag in sopomenk besed vam ni več treba iskati v različnih slovarjih, raztresenih po spletu. Vse to je dosegljivo na enem mestu, brezplačno, na najbolj preprost način.

Termania = osrednje brezplačno slovarsko mesto

Več kot 50 slovarjev z več kot 1,7 milijonov gesel je brezplačno na voljo na enem in edinem osrednjem slovarskem mestu Termania. Vseskozi tudi dodajamo nove in nove slovarje. Kliknite za seznam slovarjev.

Ogromno prevodov ali razlag besed boste našli samo na Termanii

Na Termanii so slovarji, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Še posebej to velja za terminološke slovarje. Na primer Slovenski medicinski slovar, Mikrobiološki slovar
Seveda so na Termanii tudi splošni slovarji, na primer Slovar slovenskega knjižnega jezika (SSKJ), večjezični angleški, nemški in slovenski slovar

Termania je preprosta za uporabo

Vpišite iskano besedo ali besedno zvezo. In to je vse! Odprla se vam bo zakladnica prevodov, razlag in sopomenov besed. Termania bo sama poskrbela, da bodo najboljši zadetki na pravih mestih. Če bo zadetkov preveč, uporabite filtre.
Da je uporaba Termanie še bolj preprosta, je Termania v obliki aplikacije na voljo za Windows in Android okolji.

Na Termanii lahko sami Izdelate in urejate svoje slovarje

V Termanii imate na voljo sodoben in zmogljiv urejevalnik slovarjev. Uporaba urejevalnika je preprosta. Sami lahko izdelate popolnoma nov slovar ali pa uvozite že izdelanega. Slovar boste lahko poljubno urejali in posodabljali. Popravke in posodobitve boste lahko objavili takoj.

Če želite izdelati nov slovar ali pa na Termanio prenesti že obstoječega, nas pokličite na (01) 8311 035, ali pa nam pišite na info@amebis.si.