Zakaj z Amebisom

Amebis je posebno IT podjetje, saj se vse od ustanovitve od leta 1991 dalje ukvarjamo z računalniško podporo jeziku oz. z jezikovnimi tehnologijami. Pokrivamo torej področje, ki spada med najzahtevnejša za IT podporo.

ZNAMO NEKAJ VEČ. NAŠI PROGRAMI BESEDILA RAZUMEJO.

S pomočjo jezikovnih tehnologij računalnik lahko razume pomen besedila, kot ga razume človek. S poznavanjem pomena besedila se odpre svet komunikacije v naravnem jeziku. Človeka lahko nadomesti računalnik.

Namesto zaposlenih na vprašanja ljudi lahko odgovarja virtualni asistent.

Podporo uporabnikom lahko zagotavlja virtualni asistent, vsak dan in ves dan. Mnogo ceneje kot to počnejo zaposleni. Komunikacijo lahko prilagodimo glede na vaše zahteve in potrebe. Povprašajte našega virtualnega asistenta SECONDEGO, ki odgovarja na vprašanja, povezana z nami in našimi izdelki.

Vaša besedila se lahko avtomatsko lektorirajo že med pisanjem.

Pišete besedila, za katera se pričakuje slovnična pravilnost? Na primer uradno pismo ali dokument, članek, besedilo za objavo, seminarsko ali diplomsko nalogo?

Ker računalnik prepozna pomena besedila ga lahko tudi lektorira. Vaša besedila bodo slovnično pravilna. Izognili se boste marsikateri zadregi, morda celo sramoti. Obenem boste prihranili na času in denarju, saj odpade zamudno ‘ročno’ slovnično preverjanje besedil. Preizkusite našo avtomatsko lektorico Amebis Besano.

Pohitrite prevajanje in obenem ohranite zaupnost in zasebnost.

Zaradi poznavanja pomena besedila se pomen pri strojnem prevodu ne izgubi. Prevajanje lahko tudi prilagodimo na vaše specifično terminološko področje. Preizkusite naš prevajalnik Amebis Presis.

Poslušajte besedilo, če je branje oteženo, ali pa ga niste imeli časa prebrati.

Nimate časa prebrati besedila, ki bi ga morali prebrati. Lahko pa bi ga poslušali na primer na poti. Povsod, kjer je poslušanje primernejše od branja, vam lahko izgovarjava besedila prihrani čas in poceni poslovanje. Preizkusite naš sintetizator govora Amebis Govorec.

POKRIVAMO CELOTNO PODROČJE JEZIKA.

Želite izdelati ali prenoviti slovar?

Nudimo vam podporo od A do Ž. Slovar bo po obliki in vsebini narejen tako, kot boste želeli. Slovarje lahko izdelate in urejate tudi sami na slovarskem portalu Termania. Za več informacij obiščite spletno stran Podpora izdelavi slovarjev.

Izboljšajte svojo storitev ali izdelek z jezikovnimi orodji.

Imamo različna jezikovna orodja. Na primer lematizator, generator oblik besed, delilnik besed, tezaver, sinonimnik … Vsa orodja lahko prilagodimo na vaše potrebe in zahteve. Za več informacij glede jezikovnih orodij obiščite spletno stran Izdelki in storitve po naročilu.

Posebnost teh orodij je v tem, da temeljijo na naši edinstveni ogromni jezikovni bazi za slovenski jezik. Bazo gradimo od leta 1991 dalje in jo redno dopolnjujemo. Vsebuje več sto tisoč besed in besednih zvez, oziroma več milijonov besednih oblik.

Podpora najzahtevnejšim jezikoslovcem in podjetjem.

Izdelava specializiranih korpusov neomejenih velikosti je samo ena od storitev, ki jo nudimo najzahtevnejšim uporabnikom. Za več informacij obiščite spletno stran Podpora jezikovnim raziskavam.

VEČ KOT 20 LET IZKUŠENJ.

V vsem tem obdobju smo tesno sodelovali in še sodelujemo s številnimi inštituti, univerzami, založbami in drugimi podjetji. Naše programe in rešitve uporablja na stotisoče uporabnikov doma in po svetu.

Za vprašanja ali nasvete glede svojih jezikovnih težav nam pišite ali pa nas pokličite.

Če imate vprašanje glede reševanja jezikovnih težav s pomočjo jezikovnih tehnologij, nas pokličite na (01) 8311 035 ali pa nam pišite na info@amebis.si. Tudi če želite le nasvet. Dobili ga boste brezplačno.

Če želite biti obveščeni o novostih na področju jezikovnih tehnologij, vas vabimo, da se prijavite na naše novice in nasvete.