Termania (stara)

Termania
Najenostavnejši slovar
na planetu Zemlja, brezplačno!
Termania
Prevodov, razlag in sopomenk besed vam ni več treba iskati v različnih slovarjih, raztresenih po spletu. Vse to je dosegljivo na enem mestu, brezplačno, na najbolj enostaven način.

Enostavno, da bolj ne more biti.

Vpišite iskano besedo ali besedno zvezo. In to je vse!
Odprla se vam bo zakladnica prevodov, razlag in sopomenov besed. Termania bo sama poskrbela, da bodo najboljši zadetki na pravih mestih. Če bo zadetkov preveč, uporabite enostavne filtre.

Na Termanii boste našli največ. Tudi to, česar drugje ne najdete.

Termania nudi največji nabor slovarjev v Sloveniji na enem mestu. In še več jih bo, saj stalno dodajamo nove slovarje. Na Termanii boste našli tudi specifične terminološke slovarje, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Termania je na voljo tudi za Android in iPhone.

Do slovarjev lahko dostopate tudi s telefonom s pomočjo aplikacij Termania za Android in Termania za iPhone.

Termania je že in še bolj postaja osrednje slovarsko mesto.

Slovarjev vam sploh ni treba več iskati vsepovsod po spletu. Edino na Termanii je na enem mestu zbrana večina slovarjev.

Sami lahko Izdelate in urejate svoje slovarje.

V Termanii imate na voljo sodoben in zmogljiv urejevalnik slovarjev. Uporaba urejevalnika je preprosta. Sami lahko izdelate popolnoma nov slovar ali pa uvozite že izdelanega. Slovar boste lahko poljubno urejali in posodabljali. Popravke in posodobitve boste lahko objavili takoj.

Če želite izdelati nov slovar ali pa na Termanio prenesti že obstoječega, nas pokličite na (01) 8311 035, ali pa nam pišite na info@amebis.si.