Preizkusite avtomatsko lektorico BESANO, varuško vašega ugleda!

BREZPLAČEN PREIZKUS in DODATNI POPUST OB NAROČILU

KONTAKTIRAJTE NAS

REŠITVE PO MERI

* Vam ročna ali ponavljajoča jezikovna opravila vzamejo veliko preveč časa?
* Bi radi postopke, ki vključujejo jezik, avtomatizirali?
* Ne morete uresničiti idej za nove izdelke ali storitve zaradi jezikovnih ovir?

Z računalniško obdelavo jezika, prilagojeno svojim zahtevam, lahko rešite veliko težav  in  vpeljete  prej  nepredstavljive  novosti.  Izbrati morate le partnerja, ki računalniško obdelavo jezika zares obvlada.

Amebis se s svojim znanjem, izkušnjami, računalniškimi orodji in aplikacijami za obdelavo jezika izkaže povsod. Še posebej pa tam, kjer drugi ponudniki odpovedo. V slovenskem jeziku!

Za dodatne informacije nam pišite  na info@amebis.si ali nas pokličite na (01) 83 11 035.


Primeri programskih rešitev po meri naročnika

DARS

digitalizacija prometnih informacij

V primeru izrednega dogodka na cesti v nadzornem centru Darsa kreirajo besedilo tega dogodka, vključno z oznako ceste in imenom kraja dogodka. Besedilo dogodka v slovenskem in angleškem jeziku postane del prometnega poročila.

Da je prometno poročilo primerno za poslušalce, naša jezikovna avtomatika v primeru slovenskih besedil iz besedil odstrani oznake cest, iz angleških besedil pa imena krajev.

Zaradi uporabe sintetizatorja govora eBralec lahko uporabniki mobilne aplikacije DarsPromet+ kadarkoli poslušajo vedno ažurno prometno poročilo v slovenskem ali angleškem jeziku.

V preteklosti zvočna prometna poročila niso bila nikdar ažurna, saj so jih morali vedno posneti z živim govorcem.

Dodatno so v aplikacijo DarsPromet+ dodane nove prej nepredstavljive funkcionalnosti.

Če uporabnik te aplikacije vnese pot in se na njegovi poti med vožnjo zgodi izreden dogodek, ga aplikacija v lepi slovenščini ali angleščini o tem dogodku samodejno govorno obvesti in mu tudi predlaga najboljšo obvozno pot glede na trenutno lokacijo uporabnika.

ČASNIK finance

točen seznam oseb in podjetij, navedenih v posameznem članku

Seznam oseb in podjetij navedenih v članku, so v Časniku Finance k posameznemu članku dodajali ročno. Seznam se pogosto ni ujemal z vsebino članka. Ali so koga pozabili ali pa preveč dodali v seznam. Ali pa seznama niso ažurirali, če se je članek spremenil.

Sedaj se seznam oseb in podjetij, navedenih v članku, generira samodejno in je vedno točen. Ne glede na obliko imen v članku so imena v seznamu vedno v osnovni obliki, v 1. sklonu ednine. Tudi v primeru, če so se v članku pri imenu zatipkali.

Mnenje uporabnikov

Zvone Zavasnik, DARS

Zvone Zavasnik

Vodja službe za upravljanje s prometom in prometno varnostjo, DARS

"eBralec nam omogoča, da prometna sporočila uporabnikom v avtu posredujemo na varen način. eBralec pomeni visoko kvaliteto ob nižjih stroških, saj nam ni treba za vsako sporočilo posebej posneti še govornega dela. Ob tem nam Amebis z ostalimi programi ponuja tudi kakovostno celovito jezikovno podporo in tako odločilno prispeva k uporabi lepe slovenščine na področjih našega dela."

Za  dodatne informacije  nam pišite  na info@amebis.si ali nas pokličite na (01) 83 11 035.

Amebis, d. o. o., Kamnik
Bakovnik 3, p. p. 69
1241 Kamnik

Telefon: +386 1 83 11 035
E-pošta: info@amebis.si


PRIJAVA NA E-NOVICE

crossmenuchevron-up