Kdo nam zaupa

Zaupa nam Microsoft. Že od leta 1995 Microsoftu dobavljamo črkovalnik za slovenski jezik.

Zaupajo nam najboljši strokovnjaki za slovenski jezik. Zaradi tega zaupanja smo nosilec do sedaj največjega jezikovnotehnološkega projekta za slovenski jezik Sporazumevanje v slovenskem jeziku.

Zaupajo nam mnogi, ki želijo pisati lepa slovnično pravilna besedila. Vsi ti uporabljajo naš program za avtomatsko lektoriranje besedil Amebis Besana.

Zaupajo nam slepi in slabovidni. Člani zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije uporabljajo naš sintetizator govora eBralec.

Najširše zaupanje dosegamo z našimi slovarskimi zbirkami ASP32. Imamo več kot 10.000 različnih kupcev. Med kupci so evropske ustanove in podjetja – Evropska unija, Evropska komisija, Evropska centralna banka in Evropsko revizijsko sodišče. Kupci slovarjev so vsa naša ministrstva, univerze in druge ustanove. Kupci slovarjev so vsa večja in manjša odgovorna podjetja in posamezniki, ki se zavedajo pomena intelektualne lastnine. Skupaj naše slovarje uporablja več sto tisoč zadovoljnih uporabnikov.

Za nasvet ali pomoč pri reševanju jezikovnih težav s pomočjo jezikovnih tehnologij, nas pokličite na (01) 8311 035, ali pa nam pišite na info@amebis.si.