Pregibnik

Amebis Besana
Pregibnik
Amebis Pregibnik
Pri pisanju besedila naletite na težavo, da ne veste, katera oblika besede je pravilna. Na primer otroci ali otroki. V tem primeru vam na pomoč lahko priskoči Amebis Besana s svojim Pregibnikom.

Uporaba Pregibnika je povsem preprosta.

Vpišete besedo ali besedno zvezo in to je vse. Besedo ali besedno zvezo lahko celo vpišete v napačni obliki, ki se pogosto uporablja, npr. “lepi otroki”. Za pregibanje na spletni strani Amebis Besane kliknite tukaj.

Največja baza slovenskih besed in besednih oblik. Večje ni nikjer.

V Pregibniku najdete vse možne oblike več kot 255.000 slovenskih besed in besednih zvez, kar pomeni več kot 5 milijonov besednih oblik.

Preprosto reševanje slovničnih zagat.

Pregibnik je eden od treh uporabniških vmesnikov avtomatske lektorice Amebis Besana. Druga dva sta Besana za Word in Besana Mini. Vsi trije vmesniki so vam na voljo, če namestite Amebis Besano na svoj računalnik.
 
Pregibnik vam prikaže besedne oblike za katerokoli besedo. Z vmesnikoma Besana za Word in Besana Mini pa lahko besedilo lektorirate. Tako se boste izognili slovničnim napakam, ki vas spravljajo v zadrego, sramotijo pred strankami, zmanjšujejo zaupanje, uničujejo ugled in povzročajo, da vas ljudje ne jemljejo dovolj resno.

Želite izvedeti več o avtomatski lektorici Amebis Besana?

Kliknite na spodnji gumb. Lahko boste tudi brezplačno preverili slovnično pravilnost svojih besedil.