Še enostavnejša uporaba Termanie za Android

Uporabo Termanie za Android smo še dodatno poenostavili. Bolj enostavno res že ne more biti.

V Termanii za Android lahko sedaj še pred iskanjem prevoda ali opisa besede nastavite, po katerem slovarju želite iskati. Nastavite lahko tudi jezik vmesnika. In to je vse. Nič drugega.

Vaš telefon ali tablični računalnik si bo nastavitve zapomnil. Dokler ne boste spremenili nastavitev, boste iskali le po izbranih slovarjih v želenem jeziku.

Če telefona ali tabličnega računalnika z operacijskim sistemom Android nimate, ni seveda nič narobe. Izgubite le to možnost, da so vam slovarji vedno pri roki, ne glede na lokacijo. Še vedno pa vam je na voljo brezplačna spletna verzija slovarskega portala Termania.

Tako kot na spletni Termanii tudi na Termanii za Android skrbimo, da nenehno dodajamo nove in nove slovarje. In tudi tokrat smo jih. Kateri vsi slovarji so sedaj na voljo, lahko preverite, če greste v nastavitve Termanie za Android. V nastavitvah izbirate tudi jezik vmesnika.

Recimo, da želite Termanio za Android uporabljati v nemškem jeziku in, da želite uporabljati le Nemško-angleški slovar. Vaša nastavitev bo videti takole.

Rezultat iskanja posamezne besede pa bo nato videti takole.

Priporočamo, da Termania za Android ali pa spletno Termanio redno uporabljate, saj je uporaba povsem brezplačna. Mi pa bomo skrbeli, da bosta vse boljši in boljši in da bomo stalno dodajali nove slovarje.

Vabimo vas, da se prijavite na naše novice in nasvete. Tako boste po elektronski pošti obveščeni o novostih. Obenem boste lahko prejemali tudi naše uporabne slovnične nasvete.

Že naslednja novica ali nasvet vam lahko reši težavo, za katero ste rešitev do zdaj neuspešno iskali.

Prijavite se takoj zdaj.