Revolucionarna brezplačna aplikacija za več strank na vaši spletni strani.

Ali poznate Siri, govorečo umetno inteligenco iz telefonov iPhone? Žal pa ne zna slovensko.

Si predstavljate, kakšno izjemno pomoč pri podpori kupcev in uporabnikov bi imeli, če bi obstajala umetna inteligenca, ki zna slovensko in bi vedela vse o vas, vaših izdelkih in storitvah, podjetju …? Stranki bi omogočila, da odgovor prejme takoj in kadarkoli, 24/7.

Želite imeti tako aplikacijo na svoji spletni strani? Jo želite imeti brezplačno?

SECONDEGO je umetna inteligenca.

Je zelo inteligenten program, podobno kot Siri. Zna slovensko in lahko vaši stranki pove vse namesto vas. Je popoln sistem za podporo vaših strank. Na vaši spletni strani lahko namesto vas ali zaposlenih odgovarja na vprašanja strank. Vsak dan, ves dan, lahko tudi z več tisoč strankami naenkrat.

SECONDEGO je kot človek.

Ima sposobnost pogovora, razumevanja in sklepanja. Stranka ga lahko vpraša dobesedno karkoli. SecondEGO bo našel odgovor, nato pa ji bo odgovoril v lepi slovenščini, lahko tudi v angleščini, nemščini … Odgovore zna poiskati v različnih virih. Tudi na vaših spletnih straneh, v vaših dokumentih, informacijskih sistemih …

Za razliko od ljudi SecondEGO vestno beleži vsa vprašanja strank in jih tudi analizira. Zato vam nudi natančen vpogled, kaj vse zanima vaše stranke in kaj jih zanima najbolj. Poleg boljše in cenejše podpore strank vam SecondEGO ponuja tudi možnost, da izboljšate ponudbo in zaslužek.

Ali lahko SECONDEGO deluje na vaši spletni strani?

Lahko. Zelo preprosto je. V spletno stran vstavite le nekaj vrstic kode. Tudi izdelava asistenta je povsem preprosta. Potrebovali boste le nekaj minut.

V SecondEGO je vgrajena najnaprednejša jezikovna tehnologija. SecondEGO bo zato občutno izboljšal iskanje po vaših spletnih straneh, brez kakršnega koli vašega dodatnega dela.* Poleg tega bo znal pomensko odgovarjati na vprašanja iz vaših besedil.

Se lahko SECONDEGO prilagodi na vašo spletno stran?

Oblikujete ga lahko po mili volji, da bo popolnoma prilagojen vaši spletni strani. Tudi učite ga lahko, da bo znal in vedel še več, da bodo odgovori še boljši.

SECONDEGO je primeren za vse spletne strani ne glede na njihovo velikost.

Primeren je ta za velika in mala podjetja, za ustanove in organizacije, blogerje … V velikih podjetjih in organizacijah lahko v celoti prevzame prvi začetni nivo uporabniške podpore.

Kot virtualni svetovalec in vodnik bo na vaši spletni strani stranki odgovoril, ji postregel z informacijo, ji odprl želeno spletno stran ali pa našel iskani dokument. Za podporo strankam ne potrebujete več armade strokovnjakov in dragega klicnega centra. Dovolj je le en cenovno učinkovit in tehnološko najnaprednejši virtualni asistent SecondEGO.

Kako do brezplačne preizkusne uporabe najzmogljivejšega paketa BUSINESS?

Na spletni strani SecondEGO za izdelavo svojega asistenta izberite 30-Day Trial paket (30-dnevni brezplačni preizkus paketa BUSINESS). Paket BUSINESS bo samodejno izboljšal iskanje po vaših spletnih straneh brez vašega dodatnega dela. Po preteku 30-dnevnega brezplačnega preizkusa se bo paket BUSINESS avtomatsko preklopil v brezplačni paket FREE.

Ker je asistent namenjen svetovnemu trgu, je spletna stran SecondEGO v angleškem jeziku. Ne glede na to bo vaš asistent odgovarjal v jeziku, ki mu ga boste izbrali. V slovenščini, lahko pa tudi angleščini, nemščini ali francoščini. Slovenski opis asistenta SecondEGO je na spletni strani Amebisa.

Naredite si asistenta za svojo spletno stran.
Kliknite na spodnji gumb. Začetna uporaba je povsem brezplačna.


 

Lahko pa nas pokličite (01) 8311 035, ali nam pišite na info@amebis.si za več informacij.
Z veseljem se dogovorimo tudi za srečanje.

Vabimo vas, da se prijavite na naše novice in slovnične nasvete. Že naslednja novica ali nasvet lahko reši vašo težavo.
Kliknite tukaj in se prijavite takoj zdaj!

* Samodejno izboljšanje iskanja po vaših spletnih straneh ter pomenske odgovore na vprašanja iz vaših besedil omogoča paket BUSINESS.