Virtualni asistent SECONDEGO je finalist izbora Najpodjetniška ideja 2015

Časnik Finance že dvanajst let izbira najpodjetniško idejo leta. Letošnji finalist je tudi naš virtualni asistent SECONDEGO.

Prosim vas, da glasujete za našega virtualnega asistenta SECONDEGO. Za glasovanje kliknite na to povezavo, nato izberite AMEBIS in kliknite na gumb OK. Kratek video o asistentu, ki je bil posnet za najpodjetniško idejo 2015, je na spletni strani glasovanja.

Če imate prijatelje, ki so tudi pripravljeni oddati svoj glas, jim prosim posredujte to pismo.

ZAKAJ JE ASISTENT SECONDEGO FINALIST NAJPODJETNIŠKE IDEJE?    www.secondego.com

SECONDEGO je zelo inteligenten program.

Na vaši spletni strani bo namesto vas odgovarjal na vprašanja strank. Lahko z več tisoč strankami naenkrat. Stranke bodo odgovore dobile takoj in kadarkoli 24/7, brez poslušanja neprijetnih obvestil ” Vsi operaterji so trenutno zasedeni. Ste deveti v čakalni vrsti …”. Obenem bo stranke nevsiljivo usmerjal na izdelke in storitve, ki vam prinašajo največ.

SECONDEGO je kot človek.

Ima sposobnost pogovora, razumevanja in sklepanja. Stranka ga lahko vpraša karkoli. SECONDEGO ji bo odgovoril, postregel s podatki, odprl želeno spletno stran ali našel iskani dokument.

Asistenta SECONDEGO lahko vključite tudi v spletne ali mobilne aplikacije.

Stranki se ne bo treba več ukvarjati z zapletenimi meniji in navigacijo. Asistentu bo preprosto povedala, kaj želi, asistent pa ji bo postregel s podatki. Na pametnih telefonih strankam ni več treba tipkati vprašanj. Asistentu SECONDEGO preprosto povedo, kaj želijo.

Da glasujete za virtualnega asistenta SECONDEGO, kliknite na to povezavo.

Za glasovanje se vam najlepše zahvaljujem,
Anton Romšak

P. s.: Vabimo vas, da se prijavite na naše novice in slovnične nasvete. Že naslednja novica ali nasvet lahko reši vašo težavo.
Kliknite tukaj in se prijavite takoj zdaj!