Prihranite 40 % v decembru. Amebis “časti”.

Na začetku decembra smo dobili novega predsednika Slovenije, sneg in pa novo spletno stran Amebisa.

Dolgo smo tuhtali, garali, kresali mnenja in na koncu je nastalo tole: www.amebis.si.

Po objavi pa seveda nastopi čas za kritiko. Zato bomo zelo veseli, če si boste vzeli čas in napisali kakšno pripombo, mnenje ali idejo. Ali pa preprosto všečkali objavo na naši Facebook strani.

Navada, da najprej garaš, ob tem porabiš veliko denarja, nato pa moraš na koncu še “častiti”, verjetno res ni najbolj logična, toda mi se je držimo.

Zato vam do konca decembra nudimo 40 % popust na naše spodnje izdelke:

  • Avtomatska lektorica za slovenski jezik Amebis Besana. Amebis Besana je varuška vašega ugleda. Z njeno pomočjo se boste izognili slovničnim napakam, ki bi vas spravile v zadrego.
  • Prevajalni sistem Amebis Presis. Amebis Presis ohranja zaupnost in zasebnost vaših besedil, saj se besedilo prevede na vašem računalniku, ne pa nekje na spletu.
  • Sintetizator govora Amebis Govorec. Amebis Govorec omogoča poslušanje besedil. Vsebina besedila vam bo tako lahko dostopna tudi, če besedila ne morete ali pa nimate časa prebrati.

Popust velja za vsa nova ali dodatna naročila za prvo leto uporabe. Popust si zagotovite z geslom “Amebis ima novo spletno stran“. Geslo vpišite v polje “Drugo” pri spletnih naročilih, ali ga dopišite v elektronsko pismo, ali pa nam ga povejte po telefonu.

Ne pozabite, da december traja le do konca meseca.

Izdelke lahko naročite na spletnih straneh omenjenih izdelkov. Za naročilo nam lahko tudi pišete na info@amebis.si ali pa nas pokličete na (01) 831 10 35.