Akcija – lektorica Besana 4 mesece brezplačno. Plus ideja za novoletno darilo.

Spoštovani, veste, koliko vas stanejo napake v besedilu?

Dobro besedilo gradi vaš ugled. Ogrozi pa ga lahko že ena slovnična napaka. In navadno ne naredimo le ene.

Pa ne zato, ker ne obvladamo jezika. Večinoma zato, ker hitimo. Drugi razlog je, da svojih napak pri pregledu preprosto ne vidimo, saj preberemo tisto, kar mislimo, da smo napisali, in ne tistega, kar v resnici piše. Poleg tega se slovnična pravila spreminjajo in zato ne vemo več, kaj velja in kaj ne.

Če naše besedilo vsebuje napake, nihče ne bo rekel nič. A bodo opazili. In sklepali o našem neznanju, površnosti in morda celo o inteligenci.

Nemogoče je ustvariti vtis zaupanja vrednega človeka, če naše besedilo vsebuje slovnične napake. Dela jih vsak, zanesljivi pa jih popravijo.

Izognite se slovničnim napakam, ki vas spravljajo v zadrego, uničujejo ugled in sramotijo pred strankami. Uporabite avtomatsko lektorico za slovenski jezik Amebis Besana.

Avtomatska lektorica Besana je povsem preprosta za uporabo, še posebej v Wordu. Deluje podobno kot črkovalnik, ki ga Microsoftu dobavljamo že od prve verzije Worda dalje.

AKCIJA: ENOLETNO OBDOBJE DELOVANJA BESANE VAM BOMO BREZPLAČNO PODALJŠALI ZA 4 MESECE.

Če boste avtomatsko lektorico Amebis Besana naročili do 1. 11. 2016, vam bomo enoletno obdobje delovanja brezplačno podaljšali za 4 mesece. Besano boste lahko uporabljali vse do 1. 3. 2018.

Najhitrejši prejmejo dodatno ugodnost, brezplačno uporabo do 1. 11. 2016. Prej ko naročite, večja bo vaša ugodnost.

Za naročilo novih ali dodatnih licenc kliknite na povezavo Amebis Besana 4 mesece brezplačno. Na spletni strani nato izberite ustrezen programski paket ter število licenc in sledite postopku naročila. Ob koncu postopka naročila v polje “Drugo” vpišite besedilo “Besana 4 mesece brezplačno“.

Cenik za Besano je na tej povezavi.

IN ŠE IDEJA ZA NOVOLETNO DARILO.

Če želite avtomatsko lektorico Besano naročiti kot novoletno darilo za poslovne partnerje, sodelavce ali prijatelje, vam bomo priznali še večje ugodnosti, seveda v odvisnosti od števila licenc.

Če želite, da vam pomagamo pri naročilu, nam pišite na info@amebis.si ali pa nas pokličite na +386 1 831 10 35.

Lep pozdrav
Anton Romšak

P. S.:
Uporabljate Besano? Če ne, priporočam, da jo čim prej brezplačno preizkusite.

Pogoji za naročilo novih ali dodatnih licenc Besane za prvo leto uporabe z dodatnim štirimesečnim podaljšanjem.
Popust za prvo leto uporabe velja v primeru prvega naročila licenc(1) ali naročila novih dodatnih licenc(2) Amebis Besane. Do popusta niso upravičeni neplačniki(3) in osebe, ki ne izpolnjujejo pogojev za popust(4).

(1) Poleg prvega naročila pod novo naročilo spada vsako ponovno naročilo, če je od zadnjega dneva pravice uporabe Amebis Besane do ponovnega naročila preteklo najmanj eno leto.
(2) Dodatnih ugodnejših licenc za prvo leto uporabe obstoječi naročnik ne sme naročiti z namenom, da jih zamenja za trenutne licence, za katere popust ne velja. Če bo naročnik v času trajanja akcije naročil dodatne ugodnejše licence in nato v času do 1. 11. 2017 odpovedal trenutne licence, bo Amebis naročniku skrajšal enoletno obdobje uporabe novih licenc na 1. 11. 2017.
(3) Neplačniki so vsi, ki jim je Amebis v zadnjih dveh letih poslal dva ali več opominov zaradi neplačila računa.
(4) V točkah 1, 2 in 3 se fizična oseba, ki ne opravlja dejavnosti, in ista fizična oseba kot samostojni podjetnik ali samostojna podjetnica ali zasebnik štejejo kot ena enovita oseba. Če npr. fizična oseba, ki ne opravlja dejavnosti, ne izpolnjuje pogojev za popust, jih ne izpolnjuje tudi kot samostojni podjetnik ali samostojna podjetnica ali zasebnik.

Posamezne ugodnosti se medsebojno izključujejo. Uporabnik sam izbere tisto, ki mu najbolj ustreza.