Akcijska 48 % nižja cena temeljito prenovljene Besane

Avtomatsko lektorico Amebis Besana smo temeljito posodobili. Posodobitvi dodajmo še akcijo: Prihranite do 48 % za nove ali dodatne licence Besane za prvo leto uporabe.

TEMELJITO POSODOBLJENA BESANA

Nova verzija Besane je narejena na novi zasnovi oz. novem jedru. Nova zasnova omogoča, da Besana deluje 5 krat hitreje od prejšnje verzije. Z novo zasnovo smo si na široko odprli vrata, da bo Besana znala in zmogla še več.

Ste že posodobili Besano na novo verzijo 4.11? Če je še niste, priporočam, da jo posodobite čim prej. Če uporabljate najnovejši Microsoft Word ali Outlook 2016, je posodobitev Besane na verzijo 4.11 obvezna.

Če Amebis Besane še ne uporabljate, toplo priporočam brezplačni preizkus posodobljene Besane.

PRIHRANITE DO 48 % ZA PRVO LETO UPORABE BESANE:

Če boste do 24. 12. 2015, naročili nove ali dodatne licence Besane, boste prejeli 40 % popusta za prvo leto uporabe teh licenc.

Najhitrejši prejmejo dodatno ugodnost. Če nove ali dodatne licence Besane naročite do 12. 12. 2015, boste te licence brezplačno uporabljali do 1. 1. 2016.

Prej ko naročite licence Besane, večja bo vaša ugodnost. Če licence naročite takoj na začetku decembra, boste z enomesečno brezplačno uporabo treh licenc prihranili dodatnih 8 % popusta.

Naročite lahko poljubno število novih ali dodatnih licenc Besane. Licence lahko naročite za poslovno ali domačo nekomercialno rabo. Cenik Besane je na tej povezavi, spodaj pa so pogoji za pridobitev popusta.

Za naročilo novih ali dodatnih licenc kliknite na spodnji gumb “Naročam Besano po akcijski ceni – 48 %“. Nato na spletni strani izberite ustrezen programski paket ter število licenc in sledite postopku naročila. Ob koncu postopka naročila v polje “Drugo” vpišite besedilo “Besana 40 % popust + 1 mesec“.


 
Če želite, da vam pomagamo pri naročilu, nam pišite na info@amebis.si ali pa nas pokličite na +386 1 8311 035.

Lep pozdrav
Anton Romšak

P. S.:
Uporabljate Besano? Če ne, priporočam, da jo čim prej brezplačno preizkusite. Poglejte, kako preprosta je uporaba Besane v Wordu.

Pogoji za naročilo novih ali dodatnih licenc Besane s popustom za prvo leto uporabe:
Popust za prvo leto uporabe velja v primeru novega prvega naročila licenc(1) ali naročila dodatnih licenc(2) Amebis Besane. Do popusta niso upravičeni neplačniki(3) in fizične osebe, ki ne izpolnjujemo pogojev za popust ne glede na pravno obliko(4).

(1) Poleg dejanskega novega prvega naročila pod novo naročilo spada vsako ponovno naročilo, če sta od zadnjega dneva pravice uporabe Amebis Besane do ponovnega naročila pretekli najmanj dve leti.
(2) Dodatnih cenejših licenc za prvo leto uporabe obstoječi naročnik ne sme naročiti z namenom, da jih zamenja za trenutne licence, za katere popust ne velja. Če bo naročnik v času trajanja akcije naročil dodatne cenejše licence in v času od 1. 12. 2015 do 1. 12. 2016 odpovedal licence, bo Amebis naročniku sorazmerno skrajšal enoletno obdobje uporabe licenc glede na znižano plačilo.
(3) Neplačniki so vsi, ki jim je Amebis v zadnjih dveh letih poslal vsaj en opomin zaradi neplačila računa.
(4) V točkah (1), (2) in (3) se fizična oseba, ki ne opravlja dejavnosti, in ista fizična oseba kot samostojni podjetnik ali samostojna podjetnica ali zasebnik štejejo kot ena enovita oseba. Če npr. fizična oseba, ki ne opravlja dejavnosti, ne izpolnjuje pogojev za popust, jih ne izpolnjuje tudi kot samostojni podjetnik ali samostojna podjetnica ali zasebnik.