Preizkusite avtomatsko lektorico BESANO, varuško vašega ugleda!

BREZPLAČEN PREIZKUS in DODATNI POPUST OB NAROČILU

KONTAKTIRAJTE NAS

ZPIZ na svoji spletni strani ponuja informacije in storitve različnim uporabnikom, med katerimi so tudi starejši in uporabniki iz ranljivih skupin. Zato si stalno prizadevamo izboljševati dostopnost vsebin in storitev.

Med najpomembnejšimi orodji za povečanje dostopnosti sta tudi digitalni pomočnik SecondEGO in storitev govorne sinteze WebSpeak. SecondEGO uporabnikom pomaga hitreje poiskati vsebine in storitve, WebSpeak pa omogoča poslušanje besedil na spletni strani. Obe storitvi so uporabniki dobro sprejeli.

Pomembna prednost obeh orodij je tradicionalno visoka jezikovna kompetenca podjetja Amebis, kar ima vrsto konkretnih prednosti pri izvedbi, upravljanju in uporabi tovrstnih orodij.

S storitvijo WebSpeak uporabnikom omogočamo dodaten dostop do raznolikih vsebin spletne Družine. Da prispevke spletne Družine lahko poslušaš npr. med vožnjo z avtom, rekreacijo ali različnimi opravili, je sijajna ugodnost, ki so jo naši uporabniki hitro vzeli za svojo. Storitev WebSpeak je tudi pomembno inkluzivno orodje, saj omogoča, da z nami ostajajo v stiku slabovidni in starejši, ki težko berejo. S storitvijo WebSpeak je spletna Družina postala zvočni medij s prijazno in učinkovito uporabniško izkušnjo.

crossmenuchevron-up