Avtomatski lektor za založnike

Založniški avtomatski lektor
Varuh ugleda in učinkovitosti založnikov
Izognite se napakam v besedilih, ki vas spravljajo v zadrego, sramotijo in uničujejo vaš ugled. Izognite se zamudnemu “ročnemu” preverjanju zatipkanih besed in slovnične pravilnosti besedila. Pišite hitreje, bolj učinkovito, brez skrbi in predvsem brez napak.

Ima tudi vaš založniški sistem slabo podporo za slovenski jezik?

Se tudi vi srečujete s težavo, da vam urejevalnik besedil v sistemu za založništvo nudi slabo podporo za slovenski jezik ali pa je sploh nima? Tudi če imate podporo za črkovanje, je ta zelo slaba. Črkovalnik je pomanjkljiv in zastarel, posodobiti pa ga ne morete.

Posledica tega so napake v besedilih, ki jih ne bi smelo biti.

Vsi delamo napake. Pa ne zato, ker ne obvladamo jezika. Večinoma zato, ker hitimo. Preobremenjeni smo s tisoč aktivnostmi, zato besedilo oddajamo zadnji hip. Drug razlog je, da pri pregledu besedila svojih napak preprosto ne vidimo. Preobremenjeni so tudi lektorji, zato ne zmorejo pregledati vseh besedil.

Izognite se napakam v besedilu z uporabo avtomatskega založniškega lektorja.

Odločite se lahko za dva nivoja jezikovne podpore. Podpora samo zatipkanim besedam oz. črkovalnik ali pa popolna slovnična podpora.

Črkovalnik trenutno vsebuje že skoraj 2 milijona besednih oblik. Že vse od leta 1995 ga dobavljamo tudi Microsoftu. Črkovalnik in slovnična podpora v Sloveniji preprosto nimata konkurence ne po obsegu in ne po kakovosti. Sta tudi edina, ki se redno posodabljata.

Kako deluje založniški avtomatski lektor?

Podobno kot naš črkovalnik in slovnični pregledovalnik v Wordu. Besedilo popravljate sproti, medtem ko ga pišete.

Podporo za slovenščino smo že vgradili v Adobe InDesign®.

Lahko pa jo vgradimo tudi v druge založniške urejevalnike besedila. O kakovosti in zadovoljstvu nad podporo v urejevalniku Adobe InDesign® se lahko sami prepričate na Gorenjskem glasu.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Pomagali vam bomo ohraniti in povečati ugled ter povečati učinkovitost. Svetovali vam bomo glede najprimerneše jezikovne podpore. Zagotavljamo vam, da boste z našo jezikovno podporo zelo zadovoljni, tako kot so zadovoljni na Gorenjskem glasu.

Pokličite nas na (01) 8311 035 ali pa nam pišite na info@amebis.si, da se čim prej dogovorimo za srečanje.