Slovarji ASPplus

Slovarji ASPplus
Največji, najenostavnejši,
najnaprednejši in obenem
brezplačni.
Najenostavneje in najhitreje do prevoda ali pomena besede v enem ali več slovarjih hkrati. Zaradi obsega slovarjev in pokrivanja različnih področij boste skoraj zagotovo našli to, kar iščete. Prevodov in pomenov besed vam ni treba iskati nikjer drugje.

Kaj je ASPplus?

ASPplus je najnovejša generacija Amebisovih slovarjev. Trenutno ASPplus vsebuje 43 brezplačnih slovarjev z okvirno 1.700.000 gesli.

ASPplus zaradi velikosti preprosto nima konkurence. Poleg tega seznam slovarjev neprestano dopolnjujemo. V povprečju dodamo več kot en slovar mesečno.

Tudi prevodov in razlag strokovnih besed vam ni treba iskati nikjer drugje.

V ASPplus so poleg splošnih slovarjev vključeni tudi terminološki slovarji, ki pokrivajo specifična področja. Na primer slovarji s področja medicine, biologije, poslovnih ved, avtomobilizma …

Slovarje ASPplus lahko uporabljate tudi na telefonih in tablicah.

Poleg Windows okolja lahko slovarje ASPplus uporabljate tudi na Android napravah.

Uporaba slovarjev ASPplus je preprosta in učinkovita.

Uporaba slovarjev ASPplus je preprosta, da bolj ne more biti. Vpišite besedo ali besedno zvezo, za katero iščete prevod ali pomen. In to je lahko vse. Poglejte kratka navodila za uporabo.

Z uporabo filtrov boste še hitreje našli to, kar iščete.

Ker je v ASPplus veliko slovarjev, vam lahko iskanje po vseh slovarjih vrne preveč zadetkov. Zato močno priporočamo uporabo filtrov.

S filtri lahko sami določite slovarje oz. kombinacije slovarjev, po katerih boste iskali. Ustvarite lahko poljubno število filtrov.

Poglejte, kako v samo štirih korakih nastavite želeni filter:

Zagotavljamo vam, da uporaba brezplačnih slovarjev ne bo nikoli pogojena z nakupom.

Vsi slovarji v ASPplus so trenutno brezplačni in prostodostopni. Odvisno od zahtev založnikov bodo lahko nekateri novi slovarji tudi plačljivi. Uporaba brezplačnih slovarjev ne bo nikoli pogojena z nakupom plačljivih slovarjev!

Preizkusite ASPplus. Ne bo vam žal.

Kliknite na spodnji gumb za prenos namestitvenega programa na svoj računalnik.